Neem contact op!

Ik kijk er naar uit om samen te werken!

Waar kan ik je bij helpen?

3 + 12 =

FAQ – Veelgestelde vragen

=

Met welke software/ platformen werk jij?

Ik werk met WordPress in combinatie met Divi builer. Voor de webshops maak ik gebruik van een add on voor WordPress genaamd WooCommerce.

Belangrijk om te weten. Een thema werkt alleen wanneer WordPress.org geïnstalleerd is op je webhosting.  Een them werkt niet met WordPress.com simpelweg omdat je hier geen thema’s kunt uploaden. Neem gerust contact op als je twijfels hebt.

=

Hoe lang duurt het voordat ik live kan?

Het is geheel afhankelijk van het gekozen pakket wat de oplevertermijn zal zijn. Een Divi template personalisatie tussen de 2 – 4 weken. Een Divi website op maat  tussen de 6 – 8 weken en een Divi + WooCommerce webshop tussen de 7 – 9 weken. Het is natuurlijk ook afhankelijk van de snelheid van communicatie en aanleveren van content. Het is dus ook fijn als je direct alle content zoals tekst en beeldmateriaal kunt aanleveren.

=

Komen er nog extra kosten bij kijken?

Een website/ webshop is exclusief webhosting en domeinnaam en eventuele licenties voor plugins en andere benodigen (betaalde) plugins. Alles wordt netjes vooraf gecommuniceerd dus geen verrassingen achteraf. Heb je geen webhosting en/ of domeinnaam dan kan ik je hierbij helpen en adviseren. Ik kan je eventueel ook helpen met het installeren van WordPress.

=

Wat zijn de prijzen?

De pakket prijzen staan vermeld op de pagina “Website laten maken“. Het kan natuurlijk zo zijn dat je bepaalde wensen hebt en we moeten afwijken van de samengestelde pakketten. Dit kan ook, we maken dan een offerte op maat.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw tenzij anders vermeldt. De prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This