Creatieve duizendpoot | Mama-Tien Design

creatieve duizendpoot & levensgenieter

Creatieve duizendpoot heeft altijd al wel in mij gezeten toen ik opgroeide. Van Fimo klei tot figuurzagen, ik vond altijd wel iets leuk om te maken. Dat ik vervolgens mijn partner leerde kennen en in de callcenter branch terecht kwam, vanwege de kinderen en de werktijden, was niet echt een logische stap. Al heb ik daar wel goeie ervaringen opgedaan in het mondig maken van mijzelf en het uiten van mijn bedrijf.

Sinds 2010 ontwerp ik geboortekaartjes en is de passie voor het online ‘maken’ van producten gegroeid. De websites die hierbij hoorden maakte ik veelal ook zelf, en alles moest altijd tot in de puntjes kloppen, goed voelen en matchen. Ik kon uren zoeken naar dat ene perfecte plaatje of kleurenpalet.

Na jaren te hebben gebouwd voor mijzelf maak ik nu met heel veel liefde het gezicht voor jou en jouw bedrijf. Website met blog of een complete webshop; ik draai mijn hand er niet voor om.

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen hierin? Of heb je misschien vragen aan mij? Stel ze dan gerust en ik help je met liefde verder.

Bekijk ondertussen mijn Instagram pagina om een beeld te krijgen van mijn werk!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This