Leer mij kennen!

Voel jij je goed bij mijn vibe? Bevalt mijn stijl je? Stuur me dan een berichtje!

hey jij!

Ik ben Martine

webdesigner, verliefd op kroatië en graag onder de mensen

De ultieme droom om ooit een huis te bezitten in Kroatië. Als ik niet verzonken ben in die droom, dan ben ik aan het werk. Dan bouw ik jouw website met diezelfde liefde en passie.

Webdesign sinds 2020

Mama-Tien Design is opgericht in 2020. Toen iedereen in de ban was van Corona, moest ik helaas mijn fotografie business loslaten want, “contact beroep”… Al die jaren heb ik echter mijn eigen website’s gemaakt en ontdekte dat ik hier toch ook wel veel plezier uithaalde. De passie voor het neerzetten van een mooie website voor iemand groeide met de dag. De passie werd steeds leuker en het bedrijf was een feit. Inmiddels al flink wat mooie website’s mogen opleveren en klaar ben ik nog lang niet. Mijn creatieve brein gaat hier ontzettend van ‘aan’ en heb nog mooie doelen voor ogen!

Mama-Tien Design heeft inmiddels plaats moeten maken voor de “onder het stof vandaan gehaalde” Studio Marsanda. Marsanda is een verzamelnaam voor MAR(tine), SAN(ne) & DA(phne). In 2010 was dit mijn eerste naam toen ik het ondernemen ooit begon.

Voor nu werk ik nog vanuit huis in Assendelft maar ooit, later als ik groot ben, doe ik dit vanuit het mooie Kroatië. Zolang het hardop wordt gezegd zal het ooit werkelijkheid worden!

Wist je dat’jes…

Z

Ik ben gek op Carpaccio

Z

Ik ben echte "catmom"

Z

Ik ben verslaafd aan Cappuccino

Z

Chocolade is mijn guilty pleasure

Z

Ik ben dol op reizen

Z

Later woon ik in Kroatië

Pin It on Pinterest

Shares
Share This