website laten maken

Spetterende website’s voor de creatieve ondernemer!

jouw website snel live?

Website in een week!

Ben jij verliefd geworden op één van de Divi templates maar heb je geen zin of tijd om deze zelf in elkaar te zetten? Ik neem dat werk graag voor je uit handen. Ik pas de gekozen template naar wens aan zodat jij deze tijd kan besteden aan het werven en onderhouden van jouw klant bestand.  De perfecte oplossing als je het mij vraagt. Op deze manier kun je jouw website snel met de rest van de wereld delen.
(Exclusief de Divi template)

€ 997,- excl. btw | 1 week*

een unieke website die knalt?

Divi website op maat

Wil jij die website die knalt en naadloos aansluit bij jouw aanbod en huisstijl? Dat is de Divi website op maat precies wat jij nodig hebt! Hierbij starten we niet met een template maar helemaal vanaf 0. We nemen al jouw wensen en eisen door waarna we jouw website volledig kunnen afstemmen op jouw bedrijf.

€ 1697,- excl. btw | 6 – 8 weken*

ook producten verkopen?

Divi + WooCommerce webshop

Heb jij een fysieke winkel of ben je voornemens producten te gaan verkopen? Dan is dit de uitgelezen kans voor jou. Samen kijken we naar wat je wilt, je wensen en eisen, en zetten we de perfecte webshop neer die klanten oplevert!

€ 2197,- excl. btw | 7 – 9 weken*

Extra’s

– Extra pagina € 77,-
– Instagram persoonlijke linktree € 97,-
– Uur tarief voor wijzigingen of support € 97,-
– Branding fotoshoot v.a. € 315,-

* Oplevertijd is een indicatie en kan afwijken.

Liever zelf aan de slag?

Divi website templates

Wanneer je zelf aan de slag wilt gaan met het bouwen van je website, kies je voor de Divi templates die al ingevuld zijn. Personaliseer de door jouw gekozen templates tot een uniek design en trek binnen no time klanten aan.Ideaal wanneer je zonder

Pin It on Pinterest

Shares
Share This